Рекет, корупція і "кришування" мафії: Саакашвілі висунув гучні звинувачення СБУ

Губернатор Одещини недвозначно заявив, що управління СБУ в області займається "рекетом".

Михайло Саакашвілі. Фото: ipress.ua.

Глава Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі звинуватив обласне управління Служби безпеки в області в "рекеті", який узгоджений з керівництвом відомства в Києві і вимагає кадрових змін. Про це Саакашвілі заявив після засідання Ради економічного розвитку регіону, на якому накинувся на представника СБУ з вимогою покинути захід, на якому той був присутній замість керівника СБУ в Одеській області Сергія Батракова. Новину передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Саакашвілі заявив, що не терпітиме такого байдужого ставлення від СБУ. "Ви займаєтеся дурницями, підтримуєте горіхову мафію .... Хто він (Батраков) такий, що сміє нас бойкотувати", - заявив Саакашвілі.

Пізніше він заявив, що управління СБУ в області займається "рекетом". При цьому глава ОДА продемонстрував лист від СБУ про заборону поставок горіхів в арабські країни і до Туреччини через наявність в них "бактерій". "У країні, яка воює, СБУ займається бактеріями в горіхах... Я наполягаю, що ці люди повинні бути замінені, на їхнє місце повинні бути приведені професіонали ... Керівництво митниці і прокуратури у нас зараз точно не бере хабарів, управління МВС не бере , а СБУ - прикриває те, що відбувається ( "горіхову мафію"), - підсумував Саакашвілі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...