Рецепт до "водонезалежності" Криму: Євпаторійці виявили в крані використану унітазну воду

Випадок носив локальний характер. Однак перелякав мешканців вододефіцитного регіону не на жарт.

У Євпаторії з крану в одному з будинків пішла вода з сусідського туалетного бачка. Фото:http://www.sobytiya.info/

Мешканці одного з будинків в Євпаторії по вулиці 9 Травня поскаржилися на дивний колір води з крана. У ході перевірки міськводоканалом було виявлено, що в кухні у людей йде вода з сусідського змивного бачка унітазу. Про це пише видання События Крыма, зазначають Патріоти України.

"Таке трапляється, коли сусідами використовуються нетипові бачки для унітазів з нижнім підведенням води. Люди кладуть туди спеціальну таблетку з ароматизатором, яка і фарбує воду.

Якщо зворотний клапан у такого бачка не працює, при падінні тиску в мережі підфарбована вода може всмоктатися і у внутрішньобудинкову мережу", - розповіли фахівці.

З'ясувалося, що в одній з сусідських квартир такого зворотного клапана на бачку не виявилося.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...