РФ застосовує заборонені прийоми і бреше: Австрія та Німеччина зажадали недопущення російської команди на зимову Олімпіаду-2018

Щодо незалежного розслідування про допінг у російському спорті глава NADA Austria заявив, що ситуація ще гірша і структури не зміняться за один день. Тому Австрія та Німеччина вимагають повного виключення Росії в 2018 році від участі в змаганнях.

Ілюстрація:24tv.ua

Національні антидопінгові агентства Німеччини та Австрії зажадали в понеділок, 8 серпня, недопущення російської команди на зимові Олімпійські ігри 2018 року, які пройдуть в південно-корейському Пхенчані. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на DW.

"Ми вимагали цього вже і для літніх Ігор в Ріо, і наша думка не змінилася", - заявила голова правління німецького антидопінгового агентства NADA Андреа Гоцман на спільній прес-конференції з австрійським агентством NADA Austria. Росія, на її думку, застосовує заборонені прийоми, і бреше.

Коментуючи дані незалежного розслідування на замовлення Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) про допінг у російському спорті, проведеного Річардом Маклареном, глава NADA Austria Міхаель Чепіч заявив: "Ситуація ще гірша. Структури не зміняться за один день. Тому ми вимагаємо повного виключення Росії в 2018 році".

Як відомо, 18 липня Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) опублікувало доповідь, з якої випливає, що російські антидопінгові лабораторії навмисне приховували позитивні проби спортсменів на вживання заборонених препаратів, а до махінацій з аналізами була причетна ФСБ і Міністерство спорту.

Міжнародний олімпійський комітет не став усувати збірну Росії від Олімпіади в Бразилії, передавши вирішення питання міжнародним федераціям по окремих видах спорту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...