Рятуйся, "Новоросіє": Пушилін заявив про захоплення "хунтою" на Донбасі семи населених пунктів

Один з ватажків терористів вже встиг письмово поскаржитися з цього приводу голові ОБСЄ Мартіну Сайдіку.

Денис Пушилін. Фото:www.business.ua

Так званий лідер невизнаної "ДНР" Денис Пушилін заявив про захоплення українськими силовиками семи населених пунктів у Донецькій області, які перебували в зоні безпеки. Про це пише видання Диалог, зазначають Патріоти України.

За словами одного з ватажків самопроголошеної "республіки", такі дії з української сторони можуть посприяти загострення конфлікту.

Під час переговорів Контактної групи Пушилін повідомив про намір донести дану інформацію до "нормандського формату".

Згідно інформації, наданої "постпредом ДНР", були зайняті наступні населенні пункти в буферній зоні: Пищевик, Павлополь, Виноградне, Гнутове, Широкине, Бахмутівка, Жованка. Також Пушилін поінформував про відправку листів голові ОБСЄ Мартіну Сайдіку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...