Росіяни атакують захисників України на Маріупольському напрямку (відео)

Українські військові тримають Докучаєвськ фактично в півкільці.

На околицях Докучаєвська. Фото: Преса України.

Українські військові, які розташовані на передових позиціях на Маріупольському напрямку, змушені постійно відбивати атаки бойовиків "ДНР", які намагаються потіснити силовиків. Українським силовикам дуже не легко розташуватися на териконі біля Докучаєвська, проте з нього добре видно всі дії російсько-терористичних військ. Новину передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

"Цей терикон дуже важливий, і якщо ми його залишимо, то його тут же займуть сепаратисти", - розповів боєць 72-ї механізованої бригади Збройних сил України з позивним "Чіп". Терористи постійно намагаються витіснити українських військових з позицій на териконі, оскільки розуміють, що поки військових не витіснити, всі їхні дії будуть видні як на долоні.

"Вони дуже бояться, оскільки ми тримаємо місто фактично в півкільці. За нашими даними вони стягнули в Докучаєвськ значні сили, близько 100 чоловік особового складу та артилерію. Зараз вони намагаються наші підрозділи максимально відтіснити", - розповів боєць Іван Дубей.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...