"Росіяни думають так, як їм дозволяють. Тому зменшення фінансування оборони ніяк не вплине на репутацію Путіна", - Боровой

Російським силовикам не подобається ідея скорочення фінансування, але вони розуміють, що це вимушений крок.
Костянтин Боровий. Фото: Коло.

Бюджет, який йде на російську армію, треба скорочувати на дві третини. Інакше на країну чекає економічна катастрофа. Про це розповів Gazeta.ua російський опозиційний політик Костянтин Боровой, передають Патріоти України.

"Найголовніше — це скорочення робитимуть після президентських виборів (відбудуться 11 березня 2018 року. - Ред.). Це означає, що до цього можливі активні військові дії на сході України чи в Сирії, які потребуватимуть ресурсів", - каже політик.

Російським силовикам не подобається ідея скорочення фінансування, але вони розуміють, що це вимушений крок. Керівництво армії, політичні сили, які пов'язані із силовиками, пропонуватимуть варіанти модифікації економіки, політичної системи, які дозволять їм отримувати бюджет у необхідному розмірі.

"Однак, такі заходи не зможуть врятувати економіку Росії, оскільки вона постійно стискається. Пов'язано це із санкціями. Але в першу чергу — відсутністю бізнесу, конкурентного середовища та самоізоляції РФ", - пояснює Боровий.

Російський запас міцності підтримується пропагандистською кампанією. "Російських громадян переконують, що погане економічне становище — норма. Відомий феномен — росіяни думають так, як їм дозволяють. Тому зменшення фінансування оборони ніяк не впливає на репутацію Путіна перед виборами. Він, як батько народів, у концепції сучасних пропагандистів, піклується про народ. Тримає руку на пульсі, знає про важке економічне становище й щось робить, щоб його покращити", - додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...