"Росіяни не хочуть повернення Радянського Союзу. Вони хочуть домінувати" - Кравчук

Перший український президент додав, що мрія росіян - нездійсненна, тому що світ змінився і люди стали більш вільними.

Леонід Кравчук. Фото:Facenews

Громадяни Російської Федерації навряд чи хочуть відновлення СРСР, вони хочуть домінувати. Про це в коментарі Укрінформу розповів перший президент України Леонід Кравчук, інформують Патріоти України.

"Не думаю, що росіяни хочуть повернення Радянського Союзу. Вони хочуть домінувати, створити якесь співтовариство. Чи буде це союз або ще щось, але щоб Росія там керувала, а всі були під Росією: служили їй, поклонялися, виконували її волю, а не свою власну", - сказав Кравчук.

Він додав, що мрія росіян - нездійсненна, тому що світ змінився і люди стали більш вільними.

"Це думки XIX, може початку XX століття. А в XXI столітті світ змінився, змінилися люди. Вони зараз настільки розкуті і вільнодумні, що не дозволять нікому здійснити подібні плани", - підкреслив перший український президент.

Він уточнив, що Росія все одно продовжує спекулювати на темі розпаду Радянського Союзу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...