Росіяни не послаблюють збройні провокації на Донбасі (відео)

Найгарячіше було в районі Опитного.

У Опитному. Фото: ЕРА.

Впродовж дня російсько-терористичні війська 28 разів обстрілювали позиції сил АТО. Здебільшого кремлівські найманці проявляли активність на Донецькому напрямку. З гранатометів та стрілецької зброї вони обстрілювали позиції наших воїнів неподалік Зайцевого, Авдіївки, Пісків та Красногорівки. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку прес-центру Штабу АТО у "Фейсбук".

Найгарячіше було в районі Опитного. В бік українських воїнів бойовики вели вогонь із стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, різних типів гранатометів та БМП. Біля селища Луганське по позиціях сил АТО також «працювали» великокаліберний кулемет та БМП. Відносно спокійно було на Луганському та Маріупольському напрямках.

В районі Мар’їнки снайпер незаконних збройних формувань поцілив в автомобіль місії ОБСЄ, що перебував у складі патруля, до якого також входили офіцери української сторони Спільного центру контролю та координації припинення вогню та стабілізації обстановки на південному сході України, сапери ДСНС та військовослужбовці цивільно-військового співробітництва. Головне завдання спільного патруля було забезпечити безпеку цивільного персоналу, що виконував відновлювальні роботи, щодо ремонту пошкодженого газопроводу. Представники місії ОБСЄ не постраждали.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...