Росіяни підтягнули "Гради" в Докучаєвськ: Маріуполь опинився у зоні враження найманців Путіна

На жаль, спостерігачі ОБСЄ не фіксують дане порушення з боку бойовиків "ДНР".

"Гради" терористів. Ілюстрація:http://www.0629.com.ua/

На лінії розмежування в районі Докучаєвська (Донецька область) зафіксовано шість установок реактивно-залпового вогню системи "Град" і 4 танки бойовиків. Техніка противника пересувається до населених пунктів. Маріуполь може виявитися в зоні обстрілу противника. Про це в неділю, 27 березня, повідомив спікер сектора "Маріуполь" Олександр Кіндсфатер, передають Патріоти України з посиланням на 0629.

"За інформацією розвідки, біля Докучаєвська, на лінії розмежування, в районі кладовища зафіксовано шість установок реактивного-залпового вогню системи "Град" і 4 танка бойовиків", - розповів Кіндсфатер.

За його словами, техніка противника пересувається до населених пунктів Альоновка і Ясне.

"На жаль, в разі переміщення даної техніки в район Комінтернового і Саханки в зону ураження входить Маріуполь", - сказав спікер сектора.

Згідно з мінськими домовленостями, це озброєння повинно бути відведено на 30 км. Також Олександр Кіндсфатер додав, що спостерігачі ОБСЄ не фіксують дане порушення з боку бойовиків ДНР.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...