Росіяни у мережі обурилися заяві міністра транспорту РФ, який назвав загиблих пасажирів Ан-148 "біоматеріалом"

За словами міністра, експертиза впізнання тіл займе кілька місяців.

Міністр транспорту РФ Максим Соколов. Фото:РегионСамара.ру

Росіян обурила цинічна заява міністра транспорту РФ Максима Соколова, який назвав біоматеріалом останки тіл загиблих під час аварії Ан-148 з пасажирами на борту. Про це пише DonPress, передають Патріоти України.

Так, Соколов зазначив: "З огляду на те, що, судячи з усього, що тих, що вижили в цій авіакатастрофі на даний момент немає, якість біоматеріалів така, що доведеться робити експертизу генну. Доведеться збирати біоматеріали родичів".

За його словами, експертиза займе кілька місяців. При цьому він уточнив, що деяких загиблих все ж вдасться ідентифікувати шляхом впізнання.

У соцмережі обурено відзначили: "Ми всі біоматеріал під ногами міністра".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...