Росіяни вдаються до збройних провокацій в районі Авдіївки, Опитного, Пісок: карта АТО за 2 січня 2016

Терористи дотримувалися режиму припинення вогню тільки на Луганщині.

Російські бойовики. Фото: http://divannaya-sotnya.com.ua.

За минулу добу бойовики вчиняли збройні провокації в районі Донецького аеропорту, зокрема біля Авдіївки, Опитного і Пісок, і на західних і північних околицях Горлівки, а у Зайцевому двічі вистрілили з 82-мм міномета. Про це в суботу, 2 січня, на брифінгу повідомив представник Адміністрації президента України з питань антитерористичної операції (АТО) Андрій Лисенко, передають Патріоти України з посиланням на Інформаційно-аналітичний центр РНБО.

На Луганщині продовжується повне дотримання режиму припинення вогню. День пройшов без жодної збройної провокації. Проте за інформацією Державної прикордонної служби, було зафіксовано прольот безпілотника противника на висоті близько тисячі метрів. Прикордонники оперативно поінформували про це взаємодіючі підрозділи Повітряних Сил.

На Маріупольському напрямку бойовики здійснили два прицільних обстріли зі стрілецької зброї та гранатометів по позиціях сил АТО біля Мар’їнки. Ще дві ворожі провокації зафіксовані на мосту по дорозі Сартана-Талаківка, і біля Широкиного. За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, двоє отримали поранення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...