Росіянин після доби снігового полону звернувся до Путіна (відео)

Через невчасну допомогу багато людей на трасі отримали обмороження.

Автомобілі на трасі "Оренбург-Орськ". Фото: news.ivest.kz.

Оренбуржець Павло Гусєв, який близько доби провів у своїй машині на трасі Оренбург — Орськ через те, що її завалило снігом, записав відеозвернення до президента Володимира Путіна, губернатора Оренбурзької області Юрія Берга і начальника місцевого МНС Петра Іванова, передають Патріоти України.

У відеозверненні Гусєв просить розібратися, як так вийшло, що йому і багатьом іншим водіям, які застрягли у сніговому полоні, так довго не йшла допомога. Він вказує, що через невчасну допомогу багато людей отримали обмороження.

"Ми дзвонили, куди могли. Нам відповідали: "Чекайте, техніка вийшла з Кувандика, Мідногорська, Оренбурга, Орська, Біляївки, Гая". Звідусіль. Але врешті до нас по суті так ніхто і не доїхав", — зазначає Гусєв. Оренбуржець зазначає, що місцеві ЗМІ рапортували про пункти обігріву, які були розгорнуті на трасі, але їх серед тих, хто застряг поруч з Гусєвим, ніхто не виявив.

"Наша Росія — велика держава. Вона допомагає буквально всім, всьому закордону. Відправляє туди все нове: сучасну техніку, літаки, обігрівачі, намети. А своїх людей ми врятувати не можемо. Навіть не зробили тимчасові пункти, навіть на цій вахтовці не привезли людям гарячий чай, щоб їх зігріти, щоб вони не замерзли у своїх машинах, щоб вони змогли перечекати погоду. Ну ось і все, - закінчив заяву обурений водій.

Трасу Оренбург — Орськ занесло на самому початку 2016 року. За офіційними даними, людей, які застрягли на трасі, рятували 150 осіб і 55 одиниць спецтехніки. Загалом з траси евакуйовано 84 людини, 12 госпіталізовані. За неофіційними даними, одна людина загинула. До 4 січня рух трасою Оренбург — Орськ відновився, але влада попереджає про 30-градусні морози аж до 9 січня і не рекомендує виїжджати на траси.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...