Російське ЗМІ розповіло про замахи на Путіна

Подібні чутки підкріплюються непідтвердженою (але і не спростованою) наявністю так званих "двійників" Путіна, про яких писали в різний час.
Володимир Путін. Фото: ИноСМИ.

Починаючи з 1999 року з відкритих джерел відомо, як мінімум, про шість замахів на життя президента Путіна - стверджують російські ЗМІ. Про це було повідомлено недавно в передачі "Момент Істини" на одному з телеканалів Росії, яку вирішили поспішно закрити, передають Патріоти України.

Зокрема розповідалося в тому числі, що був підбитий вертоліт, в якому у 2000 році Путін летів до Чечні, і про замах на нього в Азербайджані в 2002 році. Також є думка, що замахи на Путіна були і пізніше, можливо пов'язані з отруєнням, вважають аналітики. Всі ці чутки підкріплюються непідтвердженою наявністю так званих "двійників" Путіна, про яких писали в різний час.

Вважається, що часто замість Путіна на офіційні заходи їздять його двійники. Наприклад в березні 2015 такий двійник зустрічався з президентом Киргизстану, а в лютому 2015-го такий двійник їздив на зустріч "мінської" переговорної групи, де він спілкувався з Порошенком і учасниками нормандського формату. Згідно із ще однієї конспірологічною теорією, Путін вже помер, можливо на початку 2015-го року та замість нього державою керують за допомогою двійників.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...