Російський Дід Мороз розчарував малих севастопольців

Діти очікували, що лист з відповіддю прийде до них вже за два тижні.

Головний російський "Дід Мороз". Фото: http://uploadrb.ru.

Діти в окупованому Севастополі так і не дочекалися відповіді від російського Діда Мороза. Про це стало відомо з листа мешканки міста, яке прийшло в місцеве видання "Новости Севастополя", передають Патріоти України.

За інформацією ресурсу, кілька жінок, разом зі своїми діточками, їздили 13 грудня на залізничний вокзал Севастополя, щоб відправити Дідові Морозу листа у Великий Устюг (Росія, Вологодська область), але відповіді звідти так і не дочекалися. Хоча очікувалося, що у відповідь лист прийде вже через два тижні.

"Минуло вже три тижні, а листів так і немає. Дітлахи наші все так само кожен день заглядають у поштові скриньки в надії отримати лист", - пише мешканка окупованого Севастополя.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...