"Россия — это духовный центр планеты": У ЗСУ показали знищеного бойовика з РФ та записи у його блокноті (фото)

Записи у блокноті терориста добре ілюструють, як саме російська пропаганда виправдовує свою агресію в Україні.

Речі знищеного бойовика. Фото: Цивільно-військове співробітництво ЗСУ.

Сьогодні через КПВВ «Мар'їнка», незважаючи на вчорашній обстріл з боку непідконтрольної Україні Олександрівки, українська сторона передала представникам громадської організації, яка здійснює свою діяльність на території так званої «ДНР», тіло чергового російського окупанта. Про це йдеться в повідомленні Цивільно-військового співробітництва ЗСУ, передають Патріоти України.

За наявною інформацією, невідомий озброєний чоловік у віці приблизно 40-45 років 17 жовтня цього року був знищений поблизу селища Водяне під час бойового зіткнення. У знайденому при ньому записнику є запис, який добре ілюструє, чому він приїхав воювати на Донбас і як російська пропаганда виправдовує свою агресію в Україні: «Сакральная миссия России — сохранить культуру, восстановить и развить ее, своим примером показывая всему миру как нужно жить будучи творцом, воспитывать потомство беспокоящееся не только о себе, а и о своей Родине — Державе. Россия — это духовный центр планеты». Також чоловік пише про якесь світло, яке він для себе вибрав.

«Аналізуючи запис, зроблений в книзі на декількох сторінках, практично без виправлень, серед чисто військових термінів та інформації про бойові дії, створюється враження, що це був добре підготовлений матеріал наданий кремлівськими кураторами для виступу, або перед телекамерою або перед іншими ошуканими людьми, які приїхали на Донбас захищати «духовний центр планети» від бандерівців», - йдеться в повідомленні.






Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...