Розікрали 100 000 000: ГПУ зробила заяву про "Стіну Яценюка"

На даний час проводиться комплекс невідкладних слідчих дій, вилучено речові докази, що підтверджують причетність посадових осіб ДПС до здійснення протиправної діяльності.
Лариса Сарган. Фото: Преса України.

ГПУ виявила схему розтрати з привласненням бюджетних коштів в особливо великих розмірах під час проведення закупівель товарів та послуг в інтересах Державної прикордонної служби. Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган, передають Патріоти України.

"Протягом 2016-2017 років, внаслідок вищевказаної протиправної діяльності службових осіб ДПС та суб’єктів господарської діяльності приватного сектору під час виконання робіт по інженерно-технічному облаштуванню україно-російського державного кордону (проект «Стіна»), шляхом придбання на користь держоргану товарів, робіт та послуг, здійснено розтрату та привласнення бюджетних коштів в сумі понад 100 млн грн", - написала вона.

За її даними, на даний час проводиться комплекс невідкладних слідчих дій, вилучено речові докази, що підтверджують причетність посадових осіб ДПС та вказаних суб’єктів господарювання до здійснення протиправної діяльності. Досудове розслідування триває.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...