Розірвані тіла, завивання сирени і паніка серед людей: Опубліковане відео з місця теракту в російському Ставрополі

Очевидці кажуть, що чули кілька вибухів, один з них - безпосередньо біля будівлі поліції.

На місці теракту. Фото: скріншот з відео.

Офіційний представник головного управління МВС по Ставропольському краю поки не підтвердив дані про те, що хтось із поліцейських в Новоселицькому районі постраждав. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

Очевидці кажуть, що чули кілька вибухів, один з них - безпосередньо біля будівлі поліції. У соціальних мережах жителів просять тимчасово не виходити на вулицю з будинків. На даний момент відомо про п'ять загиблих нападників. Даних про жертви серед мирного населення немає.

У Мережі вже опубліковані перші кадри після вибухів. Автор кадрів говорить, що біля будівлі поліції лежать частини тіл загиблих, голосно виє сирена, на місці події нікого немає. Місцеві жителі в паніці розбіглися по домівках.

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...

Як використовувати промокод на Фавбет

четвер, 22 серпень 2024, 15:51

Промокоди стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-гемблінгу, і казино Favbet не є винятком. Ці спеціальні коди пропонують гравцям додаткові бонуси та можливості, збільшуючи шанси на виграш. Використання промокодів може значно підвищити рівень задов...