"Розмова зовсім інша, акцент, ходять строєм" - бійці АТО про "трактористів і шахтарів", які воюють в Зайцевому (відео)

"З того боку "працюють" сепаратисти і російські найманці, вони б'ють по цих позиціях майже кожен день" - зазначили українські військові.

Скрін відео

На сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook з'явився відеозапис з позицій українських військовослужбовців. Знімальна група побувала в населеному пункті Зайцеве Донецької області, яке фактично "розділенe" між українською стороною і проросійськими бойовиками, передають Патріоти України.

"З того боку "працюють" сепаратисти і російські найманці, вони б'ють по цих позиціях майже кожен день", - йдеться в повідомленні. На відео відображені наслідки обстрілів, зруйновані будівлі і конструкції.

"Опоненти приходять сюди, в цей садок, - вказує один з бійців напрямок. - В даний час там є професійні військові. Про це говорять самі місцеві люди, які в'їжджають через КПВВ "Зайцеве", вони розповідають, що вони бачать, що це вже не ті місцеві, які були, не горлівські люди, які спочатку стояли.

Це прийшли чітко військові, і розмова зовсім інша ... Там люди, аж до того, що вони ходять строєм ... ми слухаємо їх хвилю, і ми чуємо, як віддаються команди. Повірте мені, це не для шахтарів ... "- резюмував військовий.

Також бійці показали "нульову зону". "Там ходять і наші, і "їхні"... Хто його знає, хто коли вилізе ..." - прокоментував ситуацію інший боєць. Відео закінчується в той момент, коли незаконні збройні формування почали черговий обстріл українських позицій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...