Розстріл "Хаммера" і вбивство мобільної групи під Щастям можуть бути пов'язані, - Тука

Слідчі не хочуть зупинятися на рівні простих виконавців.

Георгій Тука. Фото: rian.com.ua.

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука не виключає зв'язку між обстрілом диверсантами "Хаммера" українських військових і розстрілом мобільної групи біля Щастя у вересні 2015 року. Про це Тука заявив під час брифінгу 1 березня, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Луганської обласної ВЦА.

"У мене є відчуття, що події, які відбулися з Ендрю, і події, які відбулися сьогодні, пов’язані між собою. Наскільки мені відомо, слідство вже затримало людей, яких підозрюють безпосередньо у виконанні злочину", - зазначив він.

За інформацією Туки, наразі слідчі працюють над тим, щоб через затриманих "пройти по всьому ланцюжку". "Я знаю бажання слідчих іти далі. Вони не хочуть зупинятися на рівні простих виконавців. Я сприймаю це з оптимізмом і позитивно. Більше інформації я зараз не можу оприлюднювати", - пояснив керівник Луганської обласної ВЦА.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...