"Русские своих не бросают?": Після відступу ворожої ДРГ у полон потрапили офіцери ЗС РФ (фотофакт)

Серед затриманих - командир роти і командир взводу російських окупаційних військ.

Паспорт одного з росіян. Фото: "Фейсбук".

У ніч на понеділок, 11 липня, поблизу населеного пункту Троїцьке Донецької області дали відсіч ворожій диверсійній групі у складі більше 20 осіб, яка намагалася непомітно проникнути в тил українських військ. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на офіційній сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Українські бійці дали гідну відсіч диверсантам, які при панічному відступі залишили своїх поранених. Один із них, громадянин Російської Федерації, рядовий Цакиров Натан Леонідович, уродженець міста Омськ, від тяжких ран помер", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що двоє нападників були затримані. Пораненим була надана необхідна медична допомога. Наразі вони перебувають у медичному закладі. Серед затриманих командир роти і командир взводу російських окупаційних військ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...