"Русский мир" наступає: На Донбасі терористи масово виселяють місцеве населення

Руйнуючи оселі мешканців окупованих території, терористи тим самим намагаються розширити так звану "сіру зону".

Зруйновані будинки на окупованій території. Ілюстрація:www.dw.com

Російсько-терористичні війська примусово виселяють або руйнують оселі місцевих жителів окупованих територій Донбасу, намагаючись тим самим розширити так звану "сіру зону". Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Бойовики збільшили інтенсивність обстрілів і проводять локальні штурмові дії в районах населених пунктів Авдіївка і Новотроїцьке. Проводиться перегрупування підрозділів першого і другого армійського корпусів на передових позиціях, а також вдосконалення інженерного обладнання цих позицій. В рамках цих робіт бойовики примусово відселяють місцевих жителів, руйнують їх будинки і намагаються розширити так звану "сіру зону", - заявив він.

За словами представника розвідки, останнім часом спостерігається активізація російських військ на Слов'янському, Донецькому і Волноваському напрямках. "Противник не припиняє спроби розширити підконтрольні території", - підкреслив Скібіцький.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...