"Русский мир! Одним больше, одним меньше!": Мережу шокувало відео святкування Масляної у РФ

У Кемеровській області напівголий чоловік зірвався з високого стовпа та отримав численні травми.

Скрін відео

У Росії святкування Масляної ледь не завершилося фатальними наслідками. У Кемеровській області напівголий чоловік зірвався з високого стовпа. Відповідне відео було опубліковано на YouTube, зазначають Патріоти України.

“У Кемеровській області на святкуванні Масляної чоловік поліз на високий стовп за подарунком, а коли спускався, впав з триметрової висоти”, – говориться в описі до ролика.

На кадрах видно, як екстремал дістався до підвішеної червоної коробки на верху стовпа, але потім не зміг втриматися під час спуску і впав на спину.

Після інциденту чоловік отримав численні травми. Його відразу ж відправили в одну з місцевих лікарень. У коментарях користувачі обурилися діями як самого сміливця, так і організаторів цього конкурсу.

“Живий? Можна було якось про страховку подбати для людини”, “Ну а чого 10-метровий стовп не зробили?”, “Русский мир! Одним більше, одним менше”, – пишуть користувачі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...