“Русский мир” в Донецке пал. Армию “ЛДНР” можно разгромить за пару дней", - терорист Гіркін

Зараз тилове забезпечення російських найманців проходить краще, ніж півтора роки тому, але серйозно страждає питання організації, вважає екс-ватажок бойовиків.

Найманці на окупованих територіях Донбасу не розуміють, заради чого воюють і що захищають, у військових утвореннях бойовиків немає нормальної організації. Про це заявив "перший міністр оборони ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков). На питання про те, що українські військовослужбовці можуть піти в наступ, він відповів ствердно. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

"Можуть, причому, на жаль, я змушений констатувати на підставі тієї інформації, що у мене є, що армія ДНР буде розгромлена в лічені дні. Армія ДНР і ЛНР. Їх можуть підстрахувати тільки повномасштабні дії російської армії", - заявив Гіркін.

Він зазначив, що зараз тилове забезпечення найманців проходить краще, ніж півтора роки тому, але серйозно страждає питання організації.

"Відсутність розуміння, що захищають, чого домагатися, відсутня нормальна організація. Всі плюси тилового постачання множаться на мінус в результаті неправильно комплектування, законів воєнного часу", - резюмував бойовик.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...