"Сам себе "спіймав": У Краматорську злочинець застряг у віконній решітці на місці пограбування (фото)

Співробітникам поліції довелося викликати фахівців з надзвичайних ситуацій, які за допомогою спеціальних ножиць розрізали метал і звільнили бранця.

Злочинець спіймав сам себе. Фото: прес-служба Нацполіції.

Краматорські правоохоронці затримали неодноразового судимого чоловіка, який під час втечі з квартири, в яку він проник, застряг у віконній решітці. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Донецької області, передають Патріоти України.

Повідомлення про те, що на першому поверсі однієї з квартир в м-ні Лазурний знаходиться невідомий чоловік, надійшло в Краматорський відділ поліції 15 грудня. Поліцейські прибули на місце події і з'ясували, що чоловік проник в квартиру, а коли вилазив назад, застряг в решітці. Зловмисником виявився 53-річний краматорчанин, який пробрався в будинок своєї знайомої, знаючи, що вона знаходиться на лікуванні в медичному закладі.

Намагаючись втекти з місця злочину, чоловік застряг в металевій решітці вікна і не міг самостійно звільнитися. Співробітникам поліції довелося викликати фахівців з надзвичайних ситуацій, які за допомогою спеціальних ножиць розрізали метал і звільнили бранця. Чоловік отримав обмороження рук.

При цьому зловмисник стверджував, що проник в квартиру, щоб погрітися. У поліції повідомили, що злочинець має кілька судимостей за різні види злочинів - від крадіжок до розбою, і провів у місцях позбавлення волі не один десяток років.

Факт був внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 162 (Порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України. Зараз поліцейські перевіряють його причетність до скоєння ряду квартирних крадіжок в Краматорську.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...