"Самопоміч" іде в наступ: Парасюк заявляє, що СБУ стріляла в блокадників, Соболєв кличе людей на Майдан

В штабі блокади Донбасу заявили про розгон редуту в Кривому Торці співробітниками СБУ та КОРД. Однак в СБУ заявили, що не мають відношення до штурму.

Володимир Парасюк. Фото: УНІАН.

Штаб торгової блокади Донбасу повідомив про захоплення співробітниками СБУ «редуту» на залізничній станції «Кривий Торець» в селищі Щербинівка. Нардеп Володимир Парасюк заявив на своїй сторінці у соцмережі, що під час штурму співробітники СБУ застосували вогнепальну зброю, передають Патріоти України.

"Силами СБУ і "КОРД" було розбито редут "16 добровольчого батальйону" (с. Щербинівка). Було застосовано БТРи і вогнепальну зброю. Зв'язок заглушили, а мобільні телефони відібрали. Є поранені", - написав Парасюк.

Один з організаторів блокади, нардеп Єгор Соболєв закликав «всіх, хто зараз в Києві» зібратись о 21:00 на Майдані Незалежності. «Чим більше нас буде, тим легше хлопці там переживуть цю ніч», — зазначив Соболєв. Як повідомлялося, в штабі блокади Донбасу заявили про розгон редуту в Кривому Торці співробітниками СБУ та КОРД. В СБУ заявили, що не мають відношення до штурму.

В Службі уточнили, що проводять контрдиверсійні заходи в зоні АТО. «Ми нікого не штурмуємо, проводяться контрдиверсійні заходи», - прокоментувала речник СБУ Олена Гітлянська заяву «Штабу блокади торгівлі з оккупантами» про нібито штурм їх редуту на станції «Кривий Торець».

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...