СБУ на Харківщині виявила контрабандистів, які продавали в РФ запчастини для військових літаків (фото)

Для прикриття оборудки ділки задіяли низку спеціально створених фіктивних фірм.

СБУ викрила на Харківщині канал контрабанди до Росії нових і відремонтованих вузлів та агрегатів для військово-транспортної авіації. Про це повідомляє прес-служба СБУ у Facebook, інформують Патріоти України.


Ділки, використовували реквізити підконтрольних підприємств у Росії та в Україні та оформлювали замовлення у російських юридичних структурах, у тому числі тих, які перебувають під українськими санкціями.

Зловмисники контрабандою ввозили до України для ремонту вживані вузли та агрегати для військово-транспортної авіації та нелегально відправляли до Росії нові запчастини.

Для прикриття оборудки ділки задіяли низку спеціально створених фіктивних фірм. Зловмисників спіймали на кордоні під час чергової спроби вивезення до Росії партії товарів подвійного призначення.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 333 Кримінального кодексу України (незаконне вивезення за межі України сировини, матеріалів, обладнання, технологій для створення зброї, а також військової та спеціальної техніки).


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...