СБУ на Львівщині затримала чиновницю фіскальної служби на стотисячному хабарі (відео)

Здирницю спіймали під час одержання всієї суми хабара.

Вилучений хабар. Фото:скрін відео

Під час отримання хабара на Львівщині затримано інспекторку фіскальної служби. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Служба безпеки України, передають Патріоти України.

Старшого державного ревізора-інспектора однієї з районних податкових інспекцій управління фіскальної служби Львівської області викрила на хабарництві СБУ спільно з військовою прокуратурою та внутрішньою безпекою ДФС.

Зловмисниця вимагала сто тисяч гривень від підприємця за непроведення перевірки та невжиття заходів реагування на порушення податкового законодавства.

Правоохоронці затримали здирницю під час одержання всієї суми хабара. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Тривають невідкладні слідчі дії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...