СБУ попередила новий теракт в Генічеську

Машина з номерами іншого регіону країни залишалася тривалий час без нагляду на одній з вулиць міста.

Генічеськ. Фото: smotret-mir.ru.

Поліція виявила начинений вибухівкою автомобіль в Генічеську Херсонської області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби обласного управління Національної поліції, передають Патріоти України.

Зазначено, що працівники поліції і Служби безпеки України в рамках спільного відпрацювання Генічеського району виявили автомобіль «Део Ланос», який викликав підозру. Машина з номерами іншого регіону країни залишалася тривалий час без нагляду на одній з вулиць міста.

«Під час огляду автомобіля всередині були виявлені пакети з вибуховою речовиною, електродетонатор та підривник. В даний час на місці події працює слідчо-оперативна група і експерти. Вибуховий пристрій, який знаходився в автомобілі, знешкоджено», - повідомляє поліція. Кримінальне провадження за даним фактом розслідується Управлінням СБУ в Херсонській області.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...