СБУ затримала інформатора бойовиків на КПВВ "Майорське" (відео)

Зловмисник входив до складу інформаторської мережі одного з незаконних збройних формувань і передавав бойовикам дані про місця розміщення особового складу і техніки ЗСУ в районі проведення антитерористичної операції.
Інформатора затримали на КПВВ. Фото: РБК.

У Донецькій області співробітники Служби безпеки України затримали інформатора терористичної організації "ДНР". Про це інформують Патріоти України із посиланням на прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби затримали жителя Горлівки на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Майорське" при спробі перетнути лінію зіткнення з боку тимчасово окупованої території. Зловмисник входив до складу інформаторської мережі одного з незаконних збройних формувань і передавав бойовикам дані про місця розміщення особового складу і техніки ЗСУ в районі проведення антитерористичної операції.

Як встановили співробітники СБ України, інформацію соратник терористів отримував під час періодичних поїздок на підконтрольну Україні територію для вирішення питань щодо відновлення видачі пенсії його батька.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...