"Сделайте напоследок подлянку дружкам-подельникам. Они вас не пожалеют, вам тоже терять нечего", - блогер звернувся до фігурантів "списку Плотницького"

Жодне пропагандистське ЗМІ, до складу яких входять деякі члени КПУ, навіть не заїкнулося і ніяк не відгукнулося на смерть свого соратника. Однак "солідарність" з ватажком Плотницьким їм навряд чи допоможе.
Для бойовиків "ЛНР" прийшли важкі часи... Фото: Преса України.

В окупованому Луганську за минулі вихідні бойовики по-звірячому замучили таких же, як вони, терористів - Геннадія Ципкалова і комуніста Кисельова. Блогер Савелій Вассерман зазначив, що жодне пропагандистське ЗМІ, до складу яких входять деякі члени КПУ, навіть не заїкнулося і ніяк не відгукнулося на смерть свого соратника, якого бойовики Плотницького також, як і Ципкалова забили до смерті, передають Патріоти України.

Також блогер звернувся до "соратників" та конкурентів Плотницького. Ось що він написав:

"СПИСОК ПЛОТНИЦКОГО

Обращаюсь к еще живым членам списка: граждане, вы теперь уже окончательно понимаете свою будущую жизнь, точнее, ее короткий остаток. Конец близок и неминуем, от вас уже ничего не зависит. Это не страшилки, а простая констатация факта. Просить вас облегчить душу нет смысла - душа ваша в потемках забилась в страхе от приближающейся расплаты.

Говорю вам о другом, напоследок можно оставить мелкий шухер вашим друзьям по оружию, с которыми вы начали этот беспредел. Просто напишите то, что знаете, что помните, что видели, где участвовали. Схемы, реализация, кто, кого, как, зачем, время, место - все, что вспомните. ВЫСЫЛАЙТЕ ВАШИ ЗАПИСКИ ЛЮБОМУ ИЗ НАС ЗДЕСЬ, КОТОРЫЕ ПИШУТ, ЧИТАЮТ! Любому!

Пусть после вас останется хоть какая-то правда о наших событиях последних трех лет, это вам не поможет, но это будет БОЛЬШОЙ ПРИВЕТ тем, кто вас убьет. Пора говорить правду. Пора рассказать, как было на самом деле. Сделайте напоследок подлянку своим дружкам-подельникам. Они вас не пожалели, вам тоже терять нечего.

Присылайте или хотя бы напишите и оставьте где-то, чтобы всплыло после вашего ухода в мир иной. Это будет ОЧЕНЬ ЗДОРОВО сами можете представить. Даже если вы все еще считаете, что вас пронесет, сделайте это, мало ли что. ВРЕМЕНИ ОСТАЛОСЬ МАЛО!"


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...