"Сделано надежно, прочно, мы все учитывали": Близький друг Путіна оцінив термін служби Кримського мосту

За словами Аркадія Ротенберга, споруда, яку будувала його фірма, простоїть 100 років.

Кримський міст. Ілюстрація:Politeka

У компанії "Стройгазмонтаж", що займалася незаконним будівництвом Кримського мосту, яким Росія з'єднала окупований півострів із материковою частиною країни через Керченську протоку, простоїть без ремонту щонайменше сто років. Про це розповів голова компанії, російський мільярдер та близький друг президента РФ Путіна Аркадій Ротенберг, передають Патріоти України з посиланням на російське агентство Интерфакс.

"Сто років він простоїть, це мінімальна цифра, яку ми гарантуємо. Все зроблено надійно, міцно. Його три рази намагалися будувати, зараз четвертий ми будуємо. Коли німці побудували, пішли льоди і цей міст у них знесло. Зараз ми це все враховували," – зазначив він.

Ротенберг також додав, що команду, яка будувала міст, скоріш за все, не розпустять, а будуть використовувати для будівництва інших об'єктів, про які наразі не розголошують.

Окрім того, росіянин зазначив, що у будівельників виникало чимало труднощів під час будівництва мосту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...