Се ля ві: ГПУ відправила до суду справу француза, підозрюваного у контрабанді зброї та підготовці терактів

Підозрюваному обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

Ілюстрація:news.dks.ua

ГПУ направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо громадянина Франції, якого підозрюють у купівлі зброї та підготовці теракту. Про це інформує прес-служба Генпрокуратури, зазначають Патріоти України.

У ГПУ переконують, що чоловік планував вчинити терористичні акти на території Франції і з червня 2015 року, періодично приїзджаючи до України, купував зброю та вибухові пристрої у військовослужбовців Збройних Сил України.

У травні 2016 року протиправна діяльність іноземця припинена співробітниками СБУ. Під час обшуку у нього вилучено: 5 автоматів АК-74 - 5,45 мм.; 2 гранатомети РПГ-7В; 18 пострілів (зарядів) до них; 5 ящиків із патронами 5,45 мм. загальною кількістю 5400 штук; 5 ящиків тротилових шашок загальною вагою 125 кг; 100 штук електродетонаторів. Підозрюваному обрали запобіжний захід тримання під вартою.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...