Ще одна "поза політикою": Українська співачка скасувала концерт у Львові через виступи в Росії

У липні 2017 року daKooka дала концерт в Москві, а в листопаді 2017 року відбудеться гастрольний тур дівчини по Росії.

Співачка Катерина Єременко. Фото: cultprostir.ua.

Українська співачка Катерина Єременко, більш відома як daKooka, скасувала концерт у Львові через загрозу його зриву місцевими активістами. Про це артистка повідомила в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Люди, з приводу концерту у Львові - цього разу його дійсно скасували у зв'язку з загрозою блокування. Я не хочу піддаватися шантажу або піддавати вас небезпеці. В першу чергу я залишаюся співачкою, тому хочу ділитися з вами своєю музикою. Поки я, до жаль, не зможу виступити в вашому місті. Всім вдячна за підтримку, всіх люблю. Сподіваюся, скоро ми зможемо зустрітися, і вірю, що музика повинна бути поза рамками і кордонів", - написала вона.

Зазначимо, що концерт Катерини мав відбутися 4 листопада під львівським клубом "Пікассо". Однак місцеві активісти звернулися до ГО "Економічний бойкотний рух" з проханням з'ясувати особливості концертної діяльності цієї виконавиці. Так, у липні 2017 року daKooka дала концерт в Москві, передає 0372. Крім того, в листопаді 2017 року відбудеться гастрольний тур дівчини по Росії.

DaKooka - українська співачка, композитор, автор і виконавець пісень, піаністка і dj. У березні 2015 року вийшов перший альбом співачки під назвою Radha - суміш інді-року, тріп-хопу і реггі, який швидко набув популярності серед меломанів. За плечима у молодої виконавиці безліч виступів в Україні, Польщі, Чехії, Німеччині, Латвії, Литви, участь у фестивалях Kazantip, Global gathering, а також співпраця з dj FullCasual.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...