Ще одне прозріння: Учасник незаконного збройного формування "ЛНР" повернувся до України за програмою СБУ

Одурманений російською пропагандою чоловік сприяв незаконній діяльності так званої «ЛНР». Усвідомлення помилки прийшло до нього дуже швидко, після чого він відмовився від подальшої співпраці з бойовиками.

Колишній сепаратист звернувся до українців. Скриншот з відео: You-tube

Ще один учасник незаконного збройного формування "ЛНР" скористався програмою СБУ "На тебе чекають вдома" та повернувся на вільну територію України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на видання "Преса України".

У прес-центрі Служби Безпеки України розповіли, що чоловік самостійно приєднався до бойовиків «ЛНР» у 2014-му році. Однак з часом, розчарувався в ідеях вигаданої «Новоросії» та покинув розташування терористів.

«Одурманений російською пропагандою мешканець Біловодського району Луганщини у 2014 році сприяв незаконній діяльності так званої «ЛНР». Усвідомлення помилки прийшло до нього дуже швидко, після чого він відмовився від подальшої співпраці з бойовиками», - розповіли в прес-центрі СБ України.

Пізніше сепаратист дізнався про програму Служби безпеки України «На тебе чекають вдома» та став її учасником. Після завершення всіх процесуальних дій Біловодський районний суд звільнив чоловіка від кримінальної відповідальності за скоєння злочину, передбаченого частиною 2 статті 260 Кримінального кодексу України.

Після звільнення від криміналу, колишній учасник НЗФ підтвердив, що програма СБУ діє. Чоловік закликав усіх терористів скласти зброю та повертатися додому.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...