Ще один торговий центр: Землю під ринком "Оболонь" у Києві продають за $16 млн

На продаж йде майже 4,5 гектари землі. За "сотку" тут просять 36,5 тис. доларів.

Ринок "Оболонь". Фото:http://kyiv.depo.ua/

Землю під столичним ринком "Оболонь" виставили на продаж. Про це написав у своєму Facebook киянин Кирило Козлов, зазначають Патріоти України.

"Поки всі зайняті будівництвом над метро Героїв Дніпра, хтось тихо продає вкрадену у киян землю", - написав він.


За його словами, ще один ТРЦ хочуть, тепер замість ринку.

Раніше повідомлялося, що незабаром столичні ділки можуть добратися і до ринку "Оболонь", який також розташований біля станції метро "Героїв Дніпра" на перехресті однойменної вулиці та Оболонського проспекту. Бо на сайті однієї з компаній, що займаються операціями з нерухомістю, вказано, що земля під ринком продається задля зведення торговельно-розважального центру.

На продаж йде майже 4,5 гектари землі загальною вартістю 16 млн. доларів. За "сотку" тут просять 36,5 тис. доларів.

На сайті вказано, що загальна площа приміщень складе понад 3500 кв. метрів. Земля під комплексом передана в оренду аж до 2028 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...