"Щоб ми так усі жили на одну зарплату!": У мережі показали нерухомість та іномарки судді Вищого спецсуду (відео)

Загальна вартість усього майна набутого родиною судді Ольги Ступак – близько 12,5 млн. грн. При цьому, загальна сума доходу усієї сім’ї за 4 роки складає всього – 1,7 млн. грн. та 1 млн. грн за проданий автомобіль.

Будинок судді, яка живе "тільки на зарплату". Фото: скріншот з відео.

Родина судді Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ Ольги Ступак має в своєму розпорядженні рухомого і нерухомого майна загальною вартістю в 12,5 млн грн. Про це в Facebook повідомляє Prosud, передають Патріоти України.

Згідно з декларацією, живе суддя Ступак, її чоловік та троє дітей – виключно на одну зарплату самої судді Ступак та її чоловіка, який працює заступником голови Ужгородської районної ради. Проживає родина – в службовій квартирі судді в Києві. За винятком одного з неповнолітніх синів судді Ступак, який має право користування чималим будинком площею 380 кв.м. в селі Стоянка під Києвом. Сам же будинок належить 74-річній свекрусі судді, яка, судячи з всього, проживає в Житомирській області.

Чи дійсно в дорогому будинку проживає виключно неповнолітній син судді? Звідки у матері її чоловіка кошти на новий будинок у с. Стоянка?

Полюбляють члени суддівської родини і дорогі авто. Зокрема, у 2014 році чоловік Ступак Юрій Вікторович придбав новеньку Toyota Camry 2014 року випуску за 547500 грн. Ціна такого ж автомобіля зараз – не менше 813 тис. грн.

Найновішим та найдорожчим придбанням чоловіка судді є BMW X5 2016-го року випуску. Ціна цього автомобіля – 1 425 974 грн.

У декларації за 2015 рік Ступак Ольга також задекларувала Toyota Land Cruiser 150 2010 –го року випуску, який придбала у тому ж 2010 році. Ціна авто на дату придбання – 522 873 грн. Проте, вже у наступній своїй декларації (за 2016 рік) даний автомобіль відсутній. Натомість у графі доходи з’явилася сума 1 012 500 як дохід від відчуження рухомого майна, що, вочевидь, і є сума продажу даного авто.

Матір судді – Матохнюк Ядвіга Антонівна мешкає в селі Фадіївка (Хмельницька область), де має будинок на 68 м² та понад 1 гектар землі. Будучи на пенсії, Ядвіга Антонівна у квітні 2017 року придбала SUBARU FORESTER 2014 року. Ціна такого автомобіля – близько 21 тис. доларів.

Якщо підсумувати, то загальна вартість усього майна набутого родиною судді Ольги Ступак – близько 12,5 млн. грн. При цьому, загальна сума доходу усієї сім’ї за 4 роки складає всього – 1,7 млн. грн. та 1 млн. грн за проданий автомобіль. Та при такій шаленій різниці між доходами та витратами членам суддівської родини вдається ще й непогано заощаджувати. Загалом на рахунках у банку та готівкою члени сім’ї Ольги В`ячеславівни мають більше 700 тис.грн.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...