Шляхом тортур змусили говорити: ФСБ оприлюднила відео допиту "диверсанта" Панова зі слідами побоїв на обличчі

Викрадений російськими спецслужбами мешканець Запоріжжя на допиті повідомив подробиці "міфічних диверсій", які начебто планувалися у Криму.

Євген Панов. Фото: скрін відеоФСБ опублікувала відео допиту з мешканцем Запорізької області Євгеном Пановим, призначеним російськими спецслужбами "членом диверсійної групи", яка нібито готувала теракти в окупованому Криму. Відео доступне для перегляду на каналі Youtube, передають Патріоти України.

"Проходив службу в зоні АТО з серпня 14-го року по серпень 15-го року в складі 37-го окремого піхотного батальйону, який входить в 56-у бригаду", - говорить на відео Панов.

"До складу групи входили кадрові офіцери військової розвідки України. У групі були Кирилов Олександр з позивним "Кирило", людина з ім'ям Дмитро, Петренко Олег з позивним "Лис", Сандил Олексій з позивним "Сай", а також чоловік з позивним "Дешек" і я - позивний "Юджин". Кадровими офіцерами були Сандей Олексій в званні лейтенант, Володимир Сердюк - капітан, а Кирилов і Дмитро теж офіцери, але звання мені не відомі", - сказав він.

"З Сандилом Олексієм ми проїхали через міста Армянськ, Красноперекопськ, Джанкой, Феодосія і Керч для того, щоб подивитися об'єкти диверсій. Як об'єкти диверсій були визначені: поромна переправа, нафтобаза Феодосії, об'єкти міста Джанкой, вертолітний полк, хімічний завод "Титан" , - додав Панов.

"Наскільки мені відомо, дана операція була спланована Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України за допомогою кадрових і агентурних співробітників", - говорить викрадений Панов на допиті.

Слід зазначити, що на відео видно побої на обличчі українця, що свідчить про нанесення тілесних ушкоджень Євгену Панову.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...