Шокуюче вбивство в зоні АТО: Бійця на Луганщині до смерті забили... його товариші по службі

З синцями, переломами ребер та грудної клітини військового повезли до лікарні, але довезти не встигли – по дорозі він помер.

Нетверезі військові ненавмисне вбили товариша. Фото: www.rp.rv.ua.

В одному з підрозділів 44-ї артилерійської бригади, який виконує бойове завдання у зоні проведення АТО в Луганській області, стався випадок загибелі військовослужбовця. Смерть 34-річного мобілізованого зі Зборівщини жодним чином не пов’язана з бойовими діями, бо винні у ній його ж товариші, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу 44-ї окремої артилерійської бригади у "Фейсбуці".

"Старший сержант Ігор Яцунда не порозумівся з двома іншими військовослужбовцями, через що був побитий ними. Усі троє на той момент були під дією алкоголю. Через деякий час, побачивши побитого лежачим на землі, ті, хто його бив, вочевидь уже трохи протверезівши, перенесли його в бліндаж та покликали на допомогу медика", - йдеться у повідомленні.

З синцями, переломами ребер та грудної клітини Яцунду повезли до лікарні, але довезти не встигли – по дорозі він помер. "Наразі слідчі органи встановлюють обставини події. Командування військової частини виражає співчуття рідним покійного", - додається у повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...