Шокуючі цифри: Стало відомо, скільки дітей вбила російська авіація в Сирії

На територіях, які бомбардували росіяни, знаходилися здебільшого мирні мешканці.

У Сирії після бомбардування. Фото: daypic.ru.

З початку військової операції Російської Федерації в Сирії, з 30 вересня і по 15 березня включно, зафіксовано, принаймні 984 фактів смертей цивільних осіб (в тому числі - 443 дітей і 286 жінок). Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Анадолу" та звіт Сирійської мережі з прав людини (SNHR).

У звіті відзначається. що 85 відсотків всіх авіаударів наносилось по територіях, підконтрольних опозиції. "На даних територіях не було будь-якої військової присутності загонів опозиції або терористичної організації ІД", - наголошується в доповіді. Зареєстровано 43 випадки скидання російською авіацією бочкових і осколкових авіаційних бомб.

Крім того, атакам ВКС РФ піддавалися медичні установи, храми, інфраструктури системи, освітні та культурні установи, табори для біженців, конвої з гуманітарною допомогою. В результаті авіарейдів вбиті 11 медичних працівників та 5 представників преси.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...