Шустер LIVE від 4 березня, відеотрансляція

Близько 50 українських депутатів від фракції "БПП" написали звернення до американського Сенату, в якому просять колег з США розібратися в тому, куди поділися виділені на реформи гроші.

Савік Шустер. Фото: 112.ua.

Патріоти України пропонують вашій увазі пряму онлайн відео-трансляція політичного ток-шоу Шустер Live за 4 березня 2016 року.

У програмі йтиметься про українську прокуратуру, яка не хоче змінюватися, а також про світову політику, частиною якої є Україна. Гості програми: Сергій Лещенко, Саша Боровик, Віталій Касько, Юрій Бутусов та інші.

Раніше повідомлялося, що гроші, які США виділили для реформування прокуратури, безслідно зникли. Близько 50 українських депутатів від фракції "БПП" написали звернення до американського Сенату та особисто до сенатора Роберта Джонса Портмана, в якому просять колег з США розібратися в тому, куди поділися виділені гроші.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...