Сюрприз для окупантів: Українські десантники отримали нові протитанкові комплекси (фотофакти)

Озброєння було виготовлено підприємствами держконцерну "Укроборонпром".

Новітнє озброєння надійшло для українських десантників. Фото:http://www.mil.gov.ua/

Українські десантники отримали на озброєння новітні зразки протитанкових ракетних комплексів і керованих протитанкових ракет. Ракетні комплекси призначені для ураження танків та інших броньованих цілей, в тому числі оснащених сучасними засобами динамічного захисту. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Міноборони.

Вони також здатні вражати вертольоти супротивника. Весь комплекс оснащений напівавтоматичною системою наведення за лазерним променем. Крім того, можливе дистанційне керування ракетою по телевізійному каналу із закритою позиції.

Озброєння було виготовлено підприємствами держконцерну "Укроборонпром". Раніше секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов анонсував розробку в країні новітніх видів озброєння.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...