Скандал із кримінальним підтекстом: В українського консула в Ізраїлі виникли проблеми через білий порошок

1 вересня, під час відвідування консулом ув'язненого, його затримали поліцейські і при огляді в швах принесеного спортивного костюма знайшли білий порошок.

Український консул потрапив у неприємну ситуацію. Фото: uapress.info.

Навколо консула України в Ізраїлі Анатолія Писаревського вибухнув дипломатичний скандал з кримінальним підтекстом в ізраїльській в'язниці "Римоним" на південь від міста Нетанія. Про це пише видання "Дом", передають Патріоти України.

Зазначається, що 1 вересня його при відвідуванні ув'язненого затримали поліцейські і при огляді в швах принесеного спортивного костюма знайшли білий порошок. Ряд ізраїльських сайтів при цьому повідомив, що порошок знайшли на тілі Писаревського. Склад порошку поки що невідомий. Видання ForumDaily привело коментарі від посла України в Ізраїлі і від самого консула.

Він сказав, що речі від приніс для громадянина України і Ізраїлю, у якого проблеми зі здоров'ям.

Склад порошку буде відомий тільки у неділю, 4 вересня.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...