"Схемы, которые выстроил Клим, работают четко. Нужно, чтоб ты через своих федералов в Крыму помог", - українські хакери зламали пошту агентів впливу Кремля в Києві

Кремлівські куратори, за допомогою своїх українських агентів, вже готують для українців "нову суперефективну платформу".

Ігор Гужва. Фото: МедиаНяня.

Група хакерів Madukrop$_ Сrew отримала доступ до електронної поштової адреси проросійських пропагандистів. Про це повідомляє Cyberguerrilla, передають Патріоти України.

Документи зараз оброблені і будуть виставлені пізніше. Поки що поширено частину інформації - два листи. У листах йдеться про інтерес людей з оточення помічника Путіна Владислава Суркова до підтримки публікацій у виданнях холдингу "Вести".

Так, у першому листі, підписаному "Ігор Гужва", йдеться про те, що "СБУшники ведут себя в офисе очень нагло, как у себя дома. Вызывают моих на допросы. Думаю, бесятся, что им нечего предъявить по финансам. Схемы, которые Клим тогда выстроил, работают четко. Власть это страшно злит, ищут любой банальный повод для наезда".

У другому, автор якого назвав себе "Виталий Лейбин" та попросив передати інформацію Владиславу Суркову, йдеться про допомогу холдингу "Вести", зокрема Ігорю Гужві. Наприкінці листа згадується також, що "сейчас Игорь консультируется с инвестором по поводу своего увольнения из холдинга. Это даст ему возможность открыть новый проект, а также продолжить информационную деятельность в Киеве. По моим оценкам, при условии нашей поддержки, новая платформа обещает стать суперэффективной".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...