Скрепи довели - вони і є Росія: Кремль скасував кримінальну відповідальність за побої

За проголосували 233 депутати, проти – 50.

У РФ - це тепер не злочин? Ілюстрація: www.pravmir.ru.

Держдума прийняла в третьому читанні законопроект про декриміналізацію статей Кримінального кодексу РФ щодо невиплати аліментів і побої. Про це повідомляється на сайті Держдуми, передають Патріоти України.

За проголосували 233 депутати, проти – 50, засідання транслювалося на сайті нижньої палати парламенту. Відповідно до законопроекту, кримінальної відповідальності за побої не буде, якщо злочин скоєно вперше. За побої будуть штрафувати на суму від 5 тисяч рублів до 30 тисяч, або карати адміністративним арештом на 10-15 діб або обов’язковими роботами на строк від 60 до 120 годин.

За невиплату аліментів передбачаються обов’язкові роботи до 150 годин або адміністративний арешт від 10 до 15 діб. Якщо таке покарання застосувати неможливо, неплатника чекає штраф. Кримінальна відповідальність буде наступати в разі, якщо порушник відмовиться його заплатити. Законопроект про декриміналізацію нетяжких злочинів в Держдуму вніс Верховний суд в грудні 2015 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...