Скрепи натужились усім, чим змогли: У Сирії засікли новітні вертольоти ВПС Росії (відео)

У той же час американська сторона констатує лише незначне виведення бойових одиниць російської авіації через кілька днів після заяви Путіна про згортання основної частини місії.

Скрін відео

Міністерство оборони РФ перекинуло в Сирію новітні бойові вертольоти Мі-28Н і Ка-52. Про це свідчать відеозаписи телеканалу "Зірка" і агентства Reuters, зроблені на авіабазі Хмеймім, передають Патріоти України з посиланням на Лента.ру.

Відео можна переглянути тут. Зокрема, на 15-й секунді зазначеного відео зафіксували, як вертоліт Мі-28Н пролітає над авіабазою.

Разом з тим, вертоліт Ка-52 відео на самому початку відеорепортажу "Зірки" на тлі фронтового бомбардувальника Су-24. Ка-52 стоїть без лопастей, що, ймовірно, свідчить про те, що він лише недавно був перекинутий на базу військово-транспортною авіацією.

У той же час, американська сторона продовжує спостерігати за активністю російських сил на території Сирії, констатуючи лише незначне виведення бойових одиниць російської авіації через кілька днів після заяви Путіна про згортання основної частини місії.

"Ми спостерігали виведення щодо невеликої кількості російської авіації", - заявив офіційний представник групи американських військ в коаліції полковник Стів Уоррен. При цьому він додав, що мова йде про приблизно 8-10 літаків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...