Скрепи "непереможні" або Армата-2: Bellingcat зробив гучну заяву стосовно новітніх російських ракет

У Bellingcat зазначили, що фахівці військового відомства Росії навмисне прибрали з кадру локалізацію зіткнення ракети "Калібр" з поверхнею, щоб приховати осічку.

Ілюстрація:ВПК.name

Аналітики Bellingcat зробили висновки, що російські крилаті ракети "Калібр" дуже неточні в ураженні цілей, незважаючи на заяви військових Росії про те, що снаряди мають високу точність. Про це пише Преса України, зазначають Патріоти України.

Під час розслідування було з’ясовано, що російські військові переоцінили свої можливості. Аналізуючи відео недавніх ударів в Сирії, експерти порівняли зображення заданої точки з реальним місцем вибуху ракети, і виявили, що між ними серйозна відстань.

У Bellingcat зазначили, що фахівці військового відомства Росії навмисне прибрали з кадру локалізацію зіткнення снаряда з поверхнею, щоб приховати осічку. Також вони додали, що відхилення ракети від запланованої точки удару склало 50 метрів, а для "високоточної зброї" це дуже серйозний промах.

Інформація про неточність ракет викликала хвилю іронічних коментарів у користувачів соцмережі: «Ракети-то у нас є. Але - косі. Літають, але не потрапляють.

«Він йшов на Одесу, а вийшов до Херсону»... А так - ми крутіше варених яєць, чого вже там», «Ось так скрізь , крім як красти та світ лякати нічого не можуть», «Косі -фахівці, ракети криві, втім, як і все інше», «Можна вкрасти мікросхеми, але не можна вкрасти голову і руки», «A навіщо їм точність? Вони ж не точкові удари наносять», «Красти на Заході і в США кремлівська влада любить. І робить це постійно», «Переліт двох ракет всього на 50 метрів це великий успіх», «Якби спецслужби USA працювали як при СРСР, ніякі «Калібри» не літали».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...