Скрепи сосуть лапу: "Пайок коштує дешевше, ніж корм для тварин", - російського поліцейського, що поскаржився на забезпечення, вигнали з МВС РФ (відео)

Продуктовий набір складався з двох шматків хліба, курячого яйця, паштета, половинки огірка і помідора і однієї цукерки.

Їжа для російського поліцейського. Фото: скріншот з відео.

Російський поліцейський, який опублікував ролик про скудний вміст продуктового пайка, виданого офіцерам МВС РФ на Східному економічному форумі (СЕФ), був змушений написати рапорт про звільнення. Про це повідомляє російський ресурс VL.ru, передають Патріоти України.

Як заявляли офіцери російської поліції, які чергували на Російському острові з 07:00 до 19:00, де проходив СЕФ, виданий їм обідній пайок коштував дешевше, ніж корм для тварин. Зокрема, продуктовий набір складався з двох шматків хліба, курячого яйця, паштета, половинки огірка і помідора і однієї цукерки.

Співробітники поліції розраховували на реакцію начальства і поліпшення харчування, однак після публікації вищевказаного відео співробітники силових відомств РФ швидко вирахували автора ролика, яким виявився поліцейський з Уссурійська, а свідками зйомки стали двоє його колег.

У результаті перевірки поліцейський, який опублікував ролик, написав рапорт про звільнення. Двоє інших поліцейських, які перебували під час зйомки відео разом з ним, писати рапорти про звільнення відмовилися і продовжують працювати.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...