Скрепи високодуховні: У Москві вчительку географії звільнили через "стриптиз" в класі

Вчителька виступала проти порушення прав працівників школи, але навіть не здогадувалася, на які кроки піде її керівництво...

Вчительку звинуватили у тому, що вона нібито показувала стриптиз. Фото: соцмережі.

Світлану Колядову - педагога з 37-річним стажем - звільнили через заняття стриптизом в класі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на МК.

Останні шість років жінка викладала географію в одній зі столичних шкіл. А починається історія з того, що в навчальному закладі видали акт, який зобов'язував педагогів невідлучно сидіти на постах чергування, причому їм не можна було вийти навіть в туалет.

Колядова заявила директору школи, що нові правила порушують трудові права викладачів. Потім скарга попрямувала до Департаменту освіти Москви і до суду. За словами вчительки, керівництво школи на неї розсердилося і вирішило буквально вижити норовливого педагога з колективу. Штрафами і причіпками справа не обмежилася, і в результаті відразу два заступника директора звинуватили її в тому, що на уроці вона задирала одяг і нібито показувала учням голе тіло.

"Коли на моє прохання їх в якості свідків викликали на засідання суду, жоден так і не зміг назвати судді ні кольору блузки, яку я нібито задирала, ні кольору білизни, яку нібито було видно", - розповіла Світлана Колядова.

Крім того, за її словами, їй не було сенсу показувати учням "оголення": кілька років тому жінці зробили операцію на ногах, і з тих пір вона ходить в штанах і з тростиною. Поставити крапку в справі про правомірність звільнення 59-річного педагога повинен Люблінський суд Москви. Засідання призначене на січень 2018 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...