Скрепи знову зганьбилися: У РФ "рекламують" гітлерівський бомбардувальник (фотофакт)

У мережі вже пожартували, що з таким успіхом можна було б зобразити, наприклад, зоряний крейсер з кіносаги “Зоряні війни”.

У росії знову збрехали. Ілюстрація: соцмережі.

В Російській Федерації висить банер із соціальною рекламою державної установи “Авіалесоохрана”, на якому зображений німецький бомбардувальник часів Третього рейху Heinkel He 111. Цей банер висить там вже чотири роки, передають Патріоти України із посиланням на користувача порталу orfosvinstvo на ім’я UncleDre.

“Висить вже років чотири, нікого якось не бентежить”, – написав він. Найцікавіше, що цей літак виглядає так, наче щойно скинув бомби. Інші користувачі пожартували, що замість He 111 можна було б зобразити, наприклад, зоряний крейсер з кіносаги “Зоряні війни”.

He 111 був другим за масовістю бомбардувальником Німеччини у Другій світовій війні. А також використовувався люфтваффе в складі легіону “Кондор” під час громадянської війни в Іспанії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...