"Скинулися і живі, і мертві": Журналісти показали особняк ректора українського вишу (відео)

Загальна площа оселі становить 1269 квадратних метрів.

Особняк Віктора Андрущенка. Фото: скріншот з відео.

Ректор національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова Віктор Андрущенко володіє розкішним особняком, найближчий аналог ділянки якого коштує $120 тисяч. Про це йдеться в сюжеті програми "Слідство.Інфо", передають Патріоти України.

Як зазначив журналіст Максим Опанасенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, на території будинку працює ціла бригада, яка доглядає за ділянкою та помешканням. Загальна площа оселі становить 1269 квадратних метрів.

"Аналогів на сайтах оголошень знайти не вдалося. У Шпитьках, або принаймні в цій їхній частині, це найбільший будинок. Найближча за розміром і площею ділянка коштує 120 000 доларів", – написав Опанасенко.

Примітно, що одним із засновників приватного вузу є дочка ректора Андрущенко. При цьому вартість оренди землі обходиться вузу в 5 тис. грн щомісяця. "До чого тут приватний ВНЗ, у засновниках якого донька Андрущенка і який орендує майже 1 500 квадратних метрів у корпусах Драгоманова за 5001 гривню на місяць? Та ні до чого. Зовсім. От абсолютно", – обурився журналіст.

Сам же ректор зазначив, що будинок придбали виключно за кошти родини – "скинулися живі і ті, кого вже немає на цьому світі". "За кошти родини. А родина дуже велика. Це і батько, це й теща, це й мама, це і живі, і ті, які вже пішли на той світ. Але що я зробив. Я взяв усі свої документи і заробітну плату за останні десять років. Причому з мокрими печатками. І склав собі в папку. Якщо в мене хтось запитає, де я взяв кошти, – я покажу – ось вони", – зазначив Андрущенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...